Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κανένα έλεος! Καμιά θυματοποίηση των φασιστών της Χ.Α.

Αναδημοσίευση από το blog της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ! ΚΑΜΙΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.

Το Σάββατο η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να διοργανώσει μια φιέστα σ` ένα από τα πολλά εγκαταλελειμμένα παλιά της γραφεία, 1 χρόνο από την εκτέλεση των τραμπούκων της.


Τα ναζιστικά καθάρματα της Χρυσής Αυγής αναζητούν εναγωνίως τρόπους να βγουν από τους υπονόμους της ιστορίας και να αποκτήσουν «λαϊκό έρεισμα». Προσπαθούν να αναδείξουν «ήρωες» και «θύματα» τους παρακρατικούς δολοφόνους και μαχαιροβγάλτες. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι τα «πρότυπα» τους: είναι δοσίλογοι, οι χαφιέδες της Κατοχής, οι μαυραγορίτες και οι νταβατζήδες της νύχτας που πλουτίζουν πάνω στην ανθρώπινη πείνα και ανάγκη, οι Γκοτζαμάνηδες και τα γλυφτρόνια του κράτους, οι διαχρονικοί ασφ-αλήτες και οι βασανιστές.

Η δικιά μας ιστορία έρχεται από μακριά και βλέπει μακριά! Δεν τσιμπάμε από τα ψέματα τους! Δεν μένουμε σιωπηλοί και ανεκτικοί στη διαστρέβλωση της ιστορίας μας! Να ξηλώσουμε, λοιπόν, κάθε προσπάθεια να πατήσουν πόδι στις γειτονιές μας, στα σχολεία και πανεπιστήμια μας, στις δουλειές μας οι βρικόλακες της ιστορίας.

Εμπνεόμαστε και από τους γνωστούς αλλά και τους ανώνυμους αγωνιστές μας που αιώνες τώρα δίνουν το αίμα τους ενάντια στον καπιταλισμό, στο φασισμό, στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο.

Στο Νέο Ηράκλειο είναι μια από τις πολλές μάχες που θα δώσουμε γιατί…

…τους φασίστες ΔΕΝ τους μορφώνεις. Τους συντρίβεις!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11 5μμ ΗΣΑΠ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου