Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Φασιστική επίθεση στο Παγκράτι


Απ' ό,τι φαίνεται, ορισμένοι φασίστες εξακολουθούν να νομίζουν ότι μπορούν ανέξοδα να "κάνουν το κομμάτι" τους στους δρόμους, τραμπουκίζοντας αγωνιστές. Το ξέρουμε ότι από μόνοι τους είναι δύσκολο να το βάλουν καλά στο μυαλό τους (γιατί αν είχαν μυαλό δεν θα ήταν φασίστες), αλλά θα τους το δείχνουμε έμπρακτα, όσες φορές κι αν χρειαστεί: οι γειτονιές μας θα κρατηθούν καθαρές από φασίστες

Ακολουθεί αναδημοσίευση από το blog της ΚΕΕΡΦΑ:

Φασιστική επίθεση δέχτηκε συνεργείο αφισοκόλλησης της εφημερίδας «εργατική αλληλεγγύη» την Παρασκευή 28/11, ώρα 6μμ, έξω από το 7ο ΓΕΛ, στην οδό Σπύρου Μερκούρη, στο Παγκράτι. Όταν ο τραμπούκος ζήτησε να αφαιρεθούν οι αφίσες που μόλις είχαν κολληθεί έξω από το 7ο ΓΕΛ και εισέπραξε την κατηγορηματική άρνηση από την μεριά του συνεργείου της «ΕΑ» τότε άρχισε να βρίζει και να χτυπάει τον Νίκο Βούλτσο, μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ Παγκρατίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Το περιστατικό έλαβε τέλος χάρη την έγκαιρή παρέμβαση των περαστικών.


Θυμίζουμε την ρατσιστική-ομοφοβική επίθεση ενάντια ομοφυλόφιλου ζευγαριού τον Αύγουστο στην πλατεία Βαρνάβα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν απαντηθεί δυναμικά από το αντιφασιστικό κίνημα το οποίο έχει απομονώσει πολιτικά αλλά και σε επίπεδο δρόμου τους φασίστες . Χρειάζεται να συνεχίσουμε μέχρι να εξαφανίσουμε εντελώς τα ναζιστικά αποβράσματα.

Οι κάτοικοι του Παγκρατίου παλεύουν από το 2011 για να κλείσουν τα γραφεία που διατηρεί η Χρυσή Αυγή ως ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου στην οδό Φιλολάου. Να σταματήσει ο Καμίνης να διευκολύνει τους Κασιδιάρηδες παραχωρώντας τους γραφεία στην γειτονία μας. Να επιστρέψουν τα γραφεία πίσω στις σχολικές επιτροπές και στους συλλόγους γονέων.

Στηρίξτε την καμπάνια για να μπουν ισόβια φυλακή οι δολοφόνοι της ΧΑ. Να τσακίσουμε τους νεοναζί!

Όλοι και όλες στην μέρα αντιφασιστικής δράσης που οργανώνει η τοπική επιτροπή της ΚΕΕΡΦΑ το Σάββατο 13/12, στις 11πμ, στο Σιντριβάνι, Υμηττού.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΚΕΕΡΦΑ Παγκρατίου-Βύρωνα-Καισαριανής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου