Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι; ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ



Αναδημοσίευση από το blog της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας στα Βόρεια
(βλ. εδώ και το κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ για την ίδια πορεία)

Ναι, καλά καταλάβατε …
 

... δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στη γειτονιά μας τα γραφεία αυτών που δολοφόνησαν τον Παύλο και τον Σαχζάτ, αυτών που έχουν επιτεθεί κατα καιρούς σε μετανάστες-στριες αλλά και στα μαγαζιά τους και στα σπίτια τους, αυτών που στάζουν ρατσιστικό δηλητήριο και η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι το μίσος απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό από αυτούς.

Δε θα αφήσουμε στο Μαρούσι χώρο σε ένα κόμμα-συμμορία-οργάνωση-(πείτε το όπως θέλετε) που ο ρόλος του αναβαθμίστηκε μέσα στη συγκεκριμένη ιστορική χρονική στιγμή ώστε να διαδραματίσει εξελίξεις ενάντια στον κόσμο του αγώνα αλλά και ενάντια στη μερίδα αυτή της κοινωνίας, η οποία έχει δεχτεί όλο αυτόν τον οχετό των τελευταίων ετών. Το κράτος της μόνιμης έκακτης ανάγκης τους "έβαλε" στη βουλή και τους "έβγαλε" στο δρόμο γνωρίζοντας πολύ καλα τη χρησιμότητα τους αυτή τη στιγμή και αυτοί πιστοί στις επιταγές των αφεντικών τους, κάνουν τη δουλειά που τους αναλογεί.

Αυτό που ξεκίνησαν την Παρασκευή 11/7, βγάζοντας ανακοίνωση μόλις το μεσημέρι πως το βράδυ έχουν εγκαίνια με τόσο "εκλεκτούς" ομιλητές, θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα έχει κοντά ποδάρια. Ήδη οι αντιφασίστες-στριες της περιοχής -κι όχι μόνο- έκαναν την επίσκεψη τους για να τους δείξουν από την πρώτη μέρα τι θα ακολουθήσει στην καθημερινότητα τους. Επίσης, την ίδια μεταχείριση θα λάβουν κι όσοι τους επέτρεψαν την εγκατάσταση τους κι όσοι θα τολμήσουν να τους ενισχύσουν με οποιοδήποτε τρόπο.


Όλα τα παραπάνω δεν έιναι ούτε απειλές,ούτε προειδοποιήσεις …


… είναι δέσμευση απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία, στην ισότητα, τη διαφορετικότητα, το δικαίωμα για ζωή πως αυτοί θα φύγουν από τη γειτονιά μας, το Μαρούσι, πριν καλά καλά το καταλάβουν.


Κι όλος αυτός ο αγώνας που ξεκινάει και στην περιοχή μας ενάντια στους φασίστες δεν είναι υπόθεση κάποιων ειδικών, αλλά έιναι υπόθεση όλων αυτών που τα παραπάνω έιναι κάτι περισσότερο απο άχρηστες λέξεις σε ένα χαρτί.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24/7 ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου